Deze lieve broodfokteefjes hebben allemaal een thuis gevonden en kunnen nu eindelijk genieten van héél wat knuffels en liefde en een welverdiend pensioen!

Maak kennis met een hele hoop lieve, kleine Pin Up Pups!

Deze Dwergpinchertjes zijn allemaal afkomstig uit een afschuwelijke broodfokkerij. Na inbeslagname, werden alle aanwezige honden overgebracht naar het asiel waar ze de nodige medische verzorging kregen, en voor de eerste keer in hun leven ook een aaitje en een knuffel.

Deze meisjes hebben hun hele leven in een donkere stal doorgebracht, met als enige doel zoveel en zo snel mogelijk pups werpen. Sociaal contact is hen vreemd, net zoals zindelijkheid, en andere "logische" dingen als aan de leiband lopen, in een mandje slapen, spelen, enzovoort.

Maar het goede nieuws is dat een heel deel van deze meisjes al een nieuwe thuis gevonden heeft, en ze het daar erg goed doen! Kijk maar naar Pin Up Pup Pruts, of Flo, die geadopteerd werd door m'n zus. Zij genieten nu, en bloeien helemaal open! Flo weet al flink dat ze buiten moet plassen, in haar mandje moet slapen, en dat met een balletje spelen heel erg leuk kan zijn.

Goede vooruitzichten dus voor de adoptanten die één van onze Dwergpinchertjes willen adopteren, want met een beetje "tender love and care" en geduld, komen deze meisjes zeker op hun kleine pootjes terecht!

We plaatsen onze kleintjes wel enkel in een gezin waar al een hond aanwezig is. Omdat ze altijd in groep geleefd hebben, en omdat ze veel kunnen leren van een stabiele hond die het huisleven gewoon is.

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je, indien je dat wenst, recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Gedragstrainers. Ook krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed verder te zetten!

Deze lieve Dwergpinchertjes hebben allemaal hun eigen karaktertje, kom daarom persoonlijk kennis maken met hen! Ze verblijven in asiel Dierenvrienden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

Openingsuren :
Maandag tem zaterdag : 15u30u - 18u en op afspraak
Zon- en feestdagen gesloten.

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.