Pin Up Pup Shop

Pin Up Pup steunen? Dat kan! Via een vrijwillige bijdrage, of door het boek "Pin Up Pup, Hoe adopteer je een "asielsgelukkige" hond?" aan te kopen. Regelmatig zullen hier ook leuke Pin Up Pup-hebbedingetjes en accessoires te koop zijn waarvan de opbrengst gebruikt wordt in de strijd tegen broodfok, en om asielhonden te steunen.

Er zijn ongetwijfeld vele fans van Pin Up Pup die nog een plaatsje in huis hebben voor een asielhond. Maar hoe begin je daar aan?

In haar boek vertelt An het verhaal achter Pin Up Pup en lees je het relaas van tal van asielhonden die dankzij haar een nieuwe thuis vonden. Ook zoekt An samen met jou uit of je jezelf binnenkort de trotse eigenaar van een asielhond mag noemen en wat hier allemaal bij komt kijken: van voeding tot verzorging, van inspanning tot ontspanning, van af tot zit. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar Pin Up Pup, om de strijd tegen broodfok te steunen.

Een complete adoptiegids, met aangrijpende verhalen.Warning: Undefined array key "ActionType" in /customers/7/3/e/pinuppup.be/httpd.www/webshop.php on line 94

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.