Derde keer, goede keer voor Witse? Dat hoop ik met heel mijn hart! Hij vond een nieuw baasje, en ik hoop dat dit eindelijk voorgoed z'n gouden mandje mag betekenen!
We duimen voor je Witse, het ga je goed! <3

Dit meneertje is Witse, een kruising Jack Russell, die naar schatting in januari 2013 geboren werd. Witse kwam oorspronkelijk als vondeling in het asiel terecht. Witse is gecastreerd.

Een tijdje geleden dachten we dat Witse zijn gouden mandje gevonden had. Maar helaas bleek het mandje iets minder goud te zijn, dan we gehoopt hadden. Witse werd gelukkig teruggebracht naar het asiel, en zo kunnen we nu op zoek naar een betere thuis voor hem!

Witse heeft als pup iets meegemaakt waardoor hij bang is voor mannen en situaties die hij nog niet kent. We weten natuurlijk niet precies wat, maar duidelijk is dat Witse vroeger veel gestraft is geweest en fout is aangepakt. Het is dus belangrijk dat nieuwe baasjes voor een positieve aanpak gaan en zijn vertrouwen winnen. Een baas die consequent regels opstelt en Witse beloont voor goed gedrag, zal zijn held worden en een ideale hond in ruil krijgen.

Witse kent het leven in huis: we zijn ervan overtuigd dat hij met een belonende aanpak snel volledig zindelijk zal worden. Hij kan goed eventjes alleen thuis blijven, maar heeft liever gezelschap. Witse kan goed met teefjes opschieten, maar breng uw hond mee naar het asiel voor de nodige matching.

We zoeken voor Witse een binnenthuis bij mensen zonder kinderen, die beseffen dat hij in het verleden slecht behandeld is geweest en dat Witse niet enkel liefde, maar ook veel sturing nodig heeft. Als u tijd en moeite wil investeren om deze hond vertrouwen in u te laten krijgen dan helpen wij u graag. Met behulp van onze dierengedragstherapeut werken we dan een introductie- en gewenningsproces uit.

Wie hoort Witses noodkreet?

Breng hem een bezoekje in het dierenasiel Dierenvrienden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

Openingsuren :
Maandag tem zaterdag : 15u30 - 18u
Zon- en feestdagen gesloten

Bij adoptie van een Pin Up Pup krijg je ook een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau waardoor je de verzorging van je asielhond thuis meteen goed verder kan zetten!

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.