Nog meer goed nieuws : ook Rocky vond z'n gouden mandje! Hopelijk laten z'n nieuwe baasjes hier nog weten hoe het hem vergaat! <3

Maak kennis met Pin Up Pup Rocky!

Rocky is een prachtige Turkse Herder van 2 jaar oud. In z'n vorige thuis durfde hij al eens te ontsnappen, en daarom brachten zijn eigenaars hem naar het asiel.

Rocky is een energieke, speelse en aanhankelijke loebas.
Rocky leefde altijd buiten en kent het leven in huis dus nog niet. Hij kan in een goed afgesloten tuin wel enkele uurtjes alleen zijn op voorwaarde dat hij genoeg beweging en aandacht krijgt.
Dit was waarschijnlijk ook de reden waarom Rocky in het verleden wel eens uitbrak : een jonge, actieve hond die niets liever wil dan ravotten en deel uitmaken van het gezinsleven, verveelt zich natuurlijk te pletter als ie hele dagen lang alleen zit opgesloten. Kan je het hem dan kwalijk nemen dat ie z'n plezier buiten de grenzen van de tuin gaat opzoeken?

Voor deze knappe reus zoeken we dus een actieve, levendige thuis, waar Rocky ├ęcht mag deel uitmaken van het gezin. Baasjes die hem willen aanleren wat het leven in huis inhoudt.

Rocky kan geplaatst worden bij kinderen die ouder dan 10 jaar zijn. Hij is groot en onstuimig, maar wel heel vriendelijk.

Rocky kan wellicht met grote teven opschieten, maar de matching moet in het asiel gebeuren. Maak dus een afspraak via mail als u Rocky een bezoekje wil brengen.

Bij adoptie van Pin Up Pup Rocky heb je, indien je dat wenst, recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. En je ontvangt een starterspakket van www.paravet.eu om de verzorging van je asielhond thuis meteen goed verder te zetten.

Wie gunt deze grote lieverd een kans op geluk?

Rocky verblijft in dierenasiel Dierenvrienden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

Openingsuren :
Maandag tem zaterdag : 15u30 - 18u en op afspraak
Zon- en feestdagen gesloten.

Foto : Devi-Shri Vancoillie en Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Rok + bloesje : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.