Omdat het vandaag een feestdag is, alleen maar goed nieuws : BERRE WERD GEADOPTEERD ! Hopelijk laten z'n nieuwe baasjes hier nog weten hoe het met hem gaat! <3

Maak kennis met Pin Up Pup Berre!

Berre is een jonge kruising Beauceron / Duitse Herder, een reutje van amper 2 jaar oud.

Zijn vorige eigenaars stonden hem af aan het asiel omdat Berre te groot geworden was voor hun kleine woonst, en omdat hij door z'n grootte en enthousiasme nogal lomp is met kleine kinderen.

Berre is echter een superleuke hond die graag achter een balletje rent. Hij is erg nieuwsgierig, en vergezelt z'n baasje graag tijdens diens bezigheden, hij vindt het leuk om te weten wat je aan het doen bent.

In het begin durft Berre nog wel aan de leiband te trekken, maar naarmate je langere wandelingen doet, verbetert dit. En Berre is een enorm slimme en leergierige hond, dus naast mooi aan de leiband wandelen, kan je hem zeker nog gemakkelijk andere dingen aanleren.

Verder kan Berre braaf alleen thuis blijven, hij is zindelijk en is rustig in de auto.

Wie geeft deze knappe, jonge, toffe hond een kans op een actief leven met ruimte en tijd om te ravotten?

Berre wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gesteriliseerd/gecastreerd voor adoptie.

Bij adoptie van een Pin Up Pup krijg je ook een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om de verzorging van je asielhond thuis meteen goed verder te zetten, en je hebt, indien je dat wenst, recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers.

Breng Berre een bezoekje!
Dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186 c
Zwevegem

Open van 14.00-18.00
gesloten op donderdag, zon-en feestdagen.

Tel: 056/75.59.19
Fax: 056/68.75.00
Email: info@dierenasiel-leiestreek.be

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
T-shirt : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.