GEADOPTEERD !!!!

Deze leuke kerel is Pin Up Pup Felix!

Felix is een jonge golden retriever van 4 jaar oud.
Na het overlijden van zijn bazinnetje was er niemand die Felix in huis kon nemen en voor hem kon zorgen, en dus belandde deze lieve vriend in het asiel, waar hij nu al een hele tijd wacht op iemand waar hij opnieuw lief en leed mee mag delen.

Felix is een flinke lieverd. Hij kan braaf alleen thuis zijn, ook in zijn hok in het asiel bijt hij nooit iets stuk. Felix is zindelijk en kent verschillende basiscommando's.

Felix is een hele lieve hond met een rustig karakter. 's Morgens bij het schoonmaken van zijn hok loopt hij rustig in de gang alles te verkennen en
van zodra je hem roept, komt hij naar je toe gelopen. Dan gaat hij vaak op zijn rug in zijn mand liggen zodat je nog even over zijn buikje kan
wrijven.

Ook al is Felix rustig van karakter, toch beschikt hij ook over een goede portie energie en dit merk je wel tijdens de wandelen : hij is dan vrolijk en enthousiast dat ie mee op stap mag, en durft dan wel eens matig aan de leiband trekken. Maar in een thuis waar hij zijn energie kwijt kan, en waar er actief met Felix omgegaan wordt, zal dit probleem zich minder voordoen, of toch gemakkelijk op te lossen zijn.

Voor we Felix helemààl de hemel inprijzen, moet ik toch ook eerlijk meegeven dat in de auto zitten niet z'n favoriete bezigheid is. Maar na de trip van het asiel naar zijn gouden mandje, hoeven autoreizen natuurlijk ook geen dagelijkse activiteit te worden.

Felix kan in een thuis met grotere kinderen geplaatst worden. Andere honden moeten uitgetest worden : met sommige honden kan Felix het heel goed vinden, met andere dan weer minder. Als je thuis al een viervoeter hebt rondlopen, breng die dan mee naar het asiel voor kennismaking op neutraal terrein.

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. Bovendien krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om de verzorging van je asielhond thuis meteen goed verder te zetten!
Felix wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gecastreerd voor adoptie.

Mag Felix binnenkort een deel van jouw gezin worden?
Breng hem een bezoekje!

Felix verblijft in dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Cardigan + short : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.