Maak kennis met Pin Up Pups Lady en Lenke!

Deze 2 dames zijn lieve maltheserteefjes van 9 (Lady) en 7 (Lenke) jaar oud.

Heel hun leven hebben ze als kweekmachine doorgebracht in een broodfokkerij. Na jaren lang puppy na puppy te hebben grootgebracht, werden ze nu bedankt voor bewezen diensten met een ticketje asiel.

Lady en Lenke hebben hun hele leven in een donkere stal gewoond, en kennen het leven als huishondje dus nog niet. Zindelijkheid, aan de leiband lopen, spelletjes spelen,.... Het zijn dingen die voor de meeste honden vanzelfsprekend zijn, maar voor Lady en Lenke is het allemaal nog nieuw. Maar mits de nodige training, komt dit zeker goed!

Lady en Lenke werden in de broodfokkerij niet goed verzorgd. Ze werden nu door het asiel medisch helemaal nagekeken en gewassen.
Hier bleek dat Lenke's hartje niet zo goed is, en ze heeft wat vocht op de longen. Mits de nodige medicatie, doet ze het goed en kan ze best nog wat jaartjes genieten van een waardig leventje!

Ondanks alle leed, zijn Lady en Lenke echt lieve hondjes. Ze hebben wat tijd nodig om je te vertrouwen, maar ze doen erg hun best. En eens het vertrouwen er is, ontpoppen ze zich tot aanhankelijke lieverds.

Lady en Lenke hoeven niet samen geadopteerd te worden, ze kunnen ook elk apart naar een andere thuis!

We zoeken voor deze dames een rustige thuis, bij voorkeur met een ander hondje, die hen leven als huishondje kan aanleren. Een thuis zonder andere hond waar ze niet te veel alleen moeten blijven, is natuurlijk ook een optie.

Wie geeft één van deze dametjes, (of misschien beiden? ;-) ) eindelijk een leven als huishondje?

Lady :
https://www.youtube.com/watch?v=22b2bhRKnR4

Lenke :
https://www.youtube.com/watch?v=qbgMfcGeP2U

---- Naast Lady en Lenke verblijven er nog andere afgedankte maltheserteefjes in dit asiel. Zij zijn ook de moeite waard om een bezoekje te brengen! ----

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. Daarbovenop krijg je ook een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau waarmee je de verzorging van je asielhond thuis meteen goed kan verder zetten!

Lady en Lenke verblijven in
vzw Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

Openingsuren :
Maandag tem zaterdag : 15u30 - 18u en op afspraak
Zon- en feestdagen gesloten

Foto : Devi-Shri Vancoillie en Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.