GOED NIEUWS : JIPKE WERD GEADOPTEERD ! <3

Deze leuke meid is Pin Up Pup Jipke, een jonge kruising Mechelse Herder, van bijna 2 jaar oud.

Jipke bracht haar leven tot nu toe door in een grote hondenfokkerij: ze diende enkel voor de kweek. Gelukkig begint ze nu aan een mooier leven.

Geen wonder dat Jipke in het begin erg bang was in het asiel: haar ervaringen met mensen waren niet zo positief geweest. Maar ze kent de vrijwilligers nu heel goed en gaat met veel plezier mee wandelen. Ze geeft pootjes en houdt van snoepjes: een leergierige meid dus.
Natuurlijk duurt het even voor Jipke vreemden vertrouwt, daarom zoeken we geduldige en ervaren mensen, die haar daarin willen begeleiden.

Wegens een huisstofmijtallergie zoekt Jipkje een buitenthuis: een goed afgesloten tuin met een warme schuilplaats. Ze vraagt wel een baasje dat met haar speelt, knuffelt en wandelt.

Jipke kan goed met de meeste grote reuen opschieten, maar maak een afspraak als u al een hond hebt, zodat we kunnen kijken of beide honden het met elkaar kunnen vinden.

Bij adoptie van Pin Up Pup Jipke heb je, indien je dat wenst, recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. En je ontvangt een starterspakket van www.paravet.eu om de verzorging van je asielhond thuis meteen goed verder te zetten.

Jipke verblijft in dierenasiel Dierenvrienden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

Openingsuren:
Maandag tem zaterdag van 15.30 tot 18u en op afspraak
Zon- en feestdagen gesloten

Foto: Devi-Shri Vancoillie en Charlotte Wybouw
MUH: Nanou Dirix
Jurk + pumps : Edith & Ella
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.