GOED NIEUWS OM DE WEEK MEE TE STARTEN : STAFKE WERD GEADOPTEERD ! <3

Maak kennis met vrolijke Pin Up Pup Stafke!

Stafke is een jonge kruising Mechelse Herder / Stafford, geboren in januari 2014.

Stafke werd als verloren binnen gebracht in het asiel. Hij had geen chip, en dus kon z'n eigenaar niet opgespoord worden, en waarschijnlijk was hij zelf niet eens op zoek naar z'n hond, want achteraf bleek dat de persoon die Staf als "gevonden" naar het asiel had gebracht, eigenlijk gewoon z'n baasje was!

Geen erg vrolijk begin van z'n leven, maar met zijn 6 maanden is Stafke nog erg jong, en staat hij te popelen om naar huis te mogen gaan met een baasje dat hem wél levenslang vertroetelt en goed verzorgt!

Stafke heeft waarschijnlijk geen of erg weinig opvoeding gekregen van z'n vorige eigenaar. Maar door de eigenschappen van de 2 rassen waarmee hij gekruist is, is ie een erg intelligente, leergierige, en op mensen gerichte hond.

Stafke moet dus nog veel leren, en z'n nieuwe baas zal hier de nodige tijd en moeite moeten investeren : zindelijkheidstraining, mooi aan de leiband leren lopen, alleen thuis blijven, misschien wel samen naar de hondenschool om zo de band tussen baasje en Staf te optimaliseren.

In het asiel gedraagt Staf zich als een echte pup : hij is braaf in z'n hok, waar ie zich een hele dag kan bezighouden met zijn speeltjes. Gelukkig zit ie niet de hele dag opgesloten, maar mag ie ook naar hartelust gaan wandelen met de vele vrijwilligers die hem maar al te graag mee op sleeptouw nemen.

Een leuke, jonge pup dus die op zoek is naar een thuis met veel ruimte en een baas met voldoende tijd die over een even hoog energieniveau beschikt als deze rakker, want om languit op de zetel te relaxen is Stafke net iets te enthousiast :-)

Stafke wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gecastreerd voor adoptie.

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers en bovendien krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om zo de verzorging van je adoptiehondje thuis meteen goed verder te zetten!

Breng Staf een bezoekje!
Hij verblijft in dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Rok + vestje + juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.