TILDA IS GEADOPTEERD!

Deze dame is Pin Up Pup Tilda!

Tilda is een sharpei teefje van 4 jaar oud.
Al die jaren leefde ze in een stal waar ze gebruikt werd om te kweken. Dat betekent dus nooit spelen, nooit geaaid worden, nooit gaan wandelen, maar enkel en alleen zo veel mogelijk pups voortbrengen.

Toen Tilda net in het asiel terechtkwam, was het toch even opletten. Tilda was zò bang dat ze durfde snauwen als je haar iets te snel of te bruusk benaderde.

Het was er ook weer aan te zien dat Tilda van een broodfokker kwam : haar oren waren ontstoken, en op haar oren zag je rode kale vlekjes en schurft. Onmiddellijk werd door het asiel de dierenarts ingeschakeld, en werd er een behandeling opgestart. Een behandeling die Tilda al lang geleden had moeten krijgen, maar die haar door de kweker ontzegd werd. Het zal dus nog even tijd vragen vooraleer haar vacht er weer normaal zal uitzien. Tilda werd in het asiel ook gesteriliseerd.

Nu Tilda al een tijdje in het asiel verblijft, lijkt ze stilletjes aan meer zelfvertrouwen te krijgen. Ook al durft ze nog te schrikken van onbekende geluiden of te bruuske bewegingen, toch is Tilda al minder bang.

Tilda leert nu te wennen aan een normaal hondenleven : zo leert ze nu uit een kom te eten, begint ze te beseffen dat niet alle mensen haar pijn willen doen, en zet ze ook haar eerste stapjes in de buitenwereld, aan de leiband!

De eerste wandeling was nog een beetje zoeken, zowel voor Tilda, als voor de vaste vrijwilligers. Maar beetje bij beetje begint dit ook al vlotter te gaan!
Je merkt ook dat Tilda heel voorzichtig contact zoekt bij de mensen die ze begint te vertrouwen, en dat ze zo graag geaaid wil worden, ook al zit de angst voor een pak slaag er toch nog altijd een beetje in.

Als Tilda met andere honden losloopt, zoekt ze niet echt contact, maar gaat ze ze eerder uit de weg.

Lieve Tilda is op zoek naar een rustig en liefhebbend baasje iemand die haar kan tonen wat het betekent om graag gezien te zijn.

Wij zijn er zeker van dat Tilda met de nodige "tender love & care" en een portie geduld helemaal kan open bloeien tot een blije hond die het geluk heeft om een kans op een tweede leven te krijgen!

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op een maand gratis begeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. Bovendien krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed verder te zetten!

Tilda is reeds gesteriliseerd, gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt en geregistreerd.

Breng deze lieve dame een bezoekje!
Tilda verblijft in dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.