PIPPA IS GEADOPTEERD !

Deze mooie dame is Pin Up Pup Pippa!

Pippa is een sharpeiteefje van 8 jaar oud. Al die jaren diende zij als kweekteefje in een fokkerij, maar gelukkig kon ze daar weggehaald worden, en kunnen we voor haar nu op zoek naar een liefdevol mandje in plaats van een donkere stal.

Pippa heeft als kweekteefje nooit goede ervaringen met mensen gehad, ze heeft nooit liefde of een knuffel gekend. Toen ze dus pas in het asiel terechtkwam, was ze erg terughoudend en bang.

Ze had last van ontstoken oren en schurft waarvoor ze onmiddellijk behandeld is geweest.

Na controle van de dierenarts werd ook vastgesteld dat Pippa een naar binnen gekantelde ooglidrand had waardoor ze haar ogen niet ver kon opendoen. Dat verklaarde misschien ook waarom ze zo bang was in het begin : ze kon niet goed zien wat er rondom haar gebeurde.

Eerst mocht Pippa in het asiel enkele weken tot rust komen, en wennen aan haar nieuwe situatie, de vele nieuwe mensen en dieren, en de aandacht die ze kreeg.
Toen ze al wat meer op haar gemak was, werd Pippa gesteriliseerd en werden haar ogen ook nog eens nagekeken. Een operatie bleek hiervoor niet nodig te zijn. Doordat het asiel haar ogen goed behandeld heeft met oogzalf, ziet het er naar uit dat haar ogen enorm verbeterd zijn.

Na een paar weken in het asiel zien we al een enorme vooruitgang en verbetering in het gedrag van Pippa!
Ze weet nu dat niet alle mensen slecht zijn en haar pijn willen doen, integendeel, haar angst ebt weg, en ze wordt nu heel graag geknuffeld!
Pippa ontpopt zich tot een supertoffe meid en ook het wandelen aan de leiband (iets wat ze nooit in haar leven gedaan had!) gaat ook steeds beter.

Pippa is op zoek naar een stabiel gezin waar ze zich verder kan ontplooien en waar ze verder kan ontdekken hoe een hondenleven hoort te voelen.

We plaatsen Pippa niet bij kleine, te drukke kinderen.
Het klikt ook niet altijd tussen Pippa en alle honden, dus als je al een viervoeter in huis hebt, dien je die mee te nemen naar het asiel voor uitgebreide kennismaking op neutraal terrein.

Wie biedt deze lieve dame na al die jaren eindelijk een thuis waar ze kan genieten van het leven? Het geduld van het nieuwe baasje van Pippa zal ongetwijfeld beloond worden met ongelooflijk veel vriendschap en liefde!

Pippa wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gesteriliseerd voor adoptie.

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. Bovendien krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed verder te zetten!

Breng Pippa een bezoekje!

Ze verblijft in dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.