BOSCO IS GEADOPTEERD!

Maak kennis met Pin Up Pup Bosco!
Bosco is een Akita Inu van 8 jaar oud.
Na het overlijden van z'n eigenaar, kon diens vrouw niet meer voor Bosco zorgen, en dus stond ze hem af voor adoptie.

Bosco zit ondertussen al een hele tijd in het asiel, maar houdt z'n oogjes wagenwijd open voor een leuk nieuw gezin! We denken wel dat Bosco beter past in een thuis zonder kleine kinderen of andere huisdieren (katten of honden).

Bosco geniet van de aandacht die hij in het asiel krijgt van de vrijwilligers en de bezoekers. Geef je hem een paar aaitjes, dan vraagt hij al snel om meer door z'n poot op je arm te leggen of z'n neus onder je hand te duwen. Wie kan dat nu weerstaan?
Ook tijdens de fotoshoot gedroeg Bosco zich voorbeeldig, en als een echte grote knuffelbeer!

Ondanks z'n 8 jaar zit Bosco nog vol energie, en gaat hij erg graag wandelen. Hierbij is er nog wat werk, want deze stoere man durft nogal aan de riem trekken om je mee op ontdekkingstocht te nemen. 3x daags een klein ommetje maken, volstaat niet voor Bosco. Hij zoekt een actief baasje die hem voldoende beweging kan schenken.

Een Akita Inu is wel een ras dat niet voor iedereen weggelegd is. Akita's zijn moedig, intelligent, eigenwijs en hebben een groot jachtinstinct. Ze hebben heel wat energie die ze kwijt moeten zien te geraken. Ze houden ervan om telkens nieuwe uitdagingen aan te gaan en verschillende spelletjes te spelen.

Bosco wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gesteriliseerd/gecastreerd voor adoptie.

Bij adoptie van een Pin Up Pup krijg je ook een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om de verzorging van je asielhond thuis meteen goed verder te zetten, en je hebt, indien je dat wenst, recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers.

Breng Bosco een bezoekje!
Dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186 c
Zwevegem

Open van 14.00-18.00
gesloten op donderdag, zon-en feestdagen.

Tel: 056/75.59.19
Fax: 056/68.75.00
Email: info@dierenasiel-leiestreek.be

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.