En zo snel kan het gaan : ik krijg net bericht van het nieuwe baasje van Emma! Ze werd geadopteerd en heeft een gouden mandje gevonden bij twee andere knuffelberen om daar van haar pensioentje te genieten!
Bedankt! <3

Maak kennis met Pin Up Up Emma!

Emma is een Berner Sennen teefje. Haar hele leven bracht ze door in een kwekerij, waar ze enkel goed genoeg was om zoveel mogelijk pups voort te brengen.
Gelukkig kon Emma gered worden, en kwam ze in het asiel terecht waar ze meteen de eerste dringende verzorging kreeg.
Zo was haar vacht compleet verklit. Eén van de trimsters nam haar meteen onder handen, en kijk eens wat een prachtig resultaat : Emma blinkt en straalt als nooit tevoren!

Zoals je op de foto kan zien, is Emma ook erg klein van gestalte voor een Berner Sennen. Maar haar hart is des te groter. Zo'n ongelooflijk lieve hond, die tijdens de fotoshoot, eens ze haar verlegenheid overwonnen had, heel braaf meewerkte en genoot van de strelingen en aanrakingen.

Ook de medewerkers en vrijwilligers in het asiel hebben hun hart aan Emma verloren. Elke morgen, bij het schoonmaken van haar hok, worden bezoekers enthousiast onthaald. Emma's staart wiebelt uitbundig van links naar rechts, en ze springt en huppelt er op los.
Dan komt ze voor je zitten met haar "big smile", en lijken haar ogen te zeggen : "Bedankt om me die nieuwe kans te geven!"

Een eerste nieuwe kans kreeg ze toen ze uit de kwekerij gered werd, en in het asiel terechtkwam. Maar deze lieverd hoort echt niet achter tralies, hoe goed de mensen van dit asiel ook voor haar zorgen. Dus wie geeft Emma eindelijk het gouden mandje waar ze al die jaren al naar smacht?

Bij adoptie van Emma heb je recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. Bovendien krijg je een starterspakket cadeau met producten van www.paravet.eu om de verzorging van je Pin Up Pup thuis meteen goed verder te zetten!

Breng Emma een bezoekje!
Dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Topje : Edith & Ella
Rokje + juwelen : Be-Angeled
Pumps : Steve Madden EU

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.