Omdat het vandaag een feestdag is, alleen maar goed nieuws : WAHYA WERD GEADOPTEERD ! Hopelijk laten z'n nieuwe baasjes hier nog weten hoe het met hem gaat! <3

Maak kennis met Pin Up Pup Wahya !

Op 8 juni 2014 werd deze jonge Husky reu gevonden in Kortrijk. Hij was niet
gechipt en droeg geen halsband met penning. Het asiel besloot z'n foto dan maar massaal te delen op internet, in de hoop hem zo met z'n baasje te kunnen herenigen, maar tevergeefs, want zijn eigenaars zijn nooit komen opdagen.

En dus is deze lieverd op zoek naar een nieuwe thuis!
Eén van de vrijwilligers stelde de naam Wahya voor, indiaans voor "wolf".

Doordat Wahya een vondeling is, weten we niets over zijn voorgeschiedenis en beperkt onze informatie zich tot wat we zélf ontdekt hebben over deze mysterieuze knapperd.

Onze dierenarts heeft zijn leeftijd geschat op 1 jaar.
Wahya wandelt goed aan de leiband, knuffelt graag en kan zitten op commando. Tijdens de fotoshoot gedroeg hij zich voorbééldig! Hij deed rustig wat we van hem vroegen, en genoot duidelijk van de aandacht en aanrakingen. Een échte schat!

Wahya is een jonge, actieve hond en daarom is het noodzakelijk dat ie in z'n nieuwe thuis veel beweging krijgt. Lange wandelingen en werken voor zijn baas zijn een grote must.

Husky's die te weinig beweging krijgen voelen zich ongelukkig en gaan vaak over tot huil- en sloopgedrag, met de bekende gevolgen : het is een "stoute" hond die weer in het asiel belandt, terwijl het de baas is die in de fout ging door een hond met een hoog energieniveau in huis te nemen, en niet aan diens behoeften kon voldoen.

Dus : ben je iemand die niet bij de pakken blijft zitten, die graag buiten vertoeft om te ravotten, te wandelen en te lopen? Ben je op zoek naar een trouwe kameraad die je tijdens je actieve bezigheden mag vergezellen? Dan is Wahya jouw match!

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je ook recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. Bovendien krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau waardoor je de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed kan verder zetten!

Wahya wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gecastreerd voor adoptie.

Breng hem een bezoekje!
Dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.