Omdat het vandaag een feestdag is, alleen maar goed nieuws : CHRISTO WERD GEADOPTEERD ! Hopelijk laten z'n nieuwe baasjes hier nog weten hoe het met hem gaat! <3

Maak kennis met Pin Up Pup Christo!

Christo is een "solid black pointer". Een jong reutje van ongeveer 1 jaar oud.
Hij werd gevonden op 20 mei 2014 in Kortrijk. In het asiel hebben ze hem Christo gedoopt, en hij begint stilletjes aan die naam te herkennen.

Christo is enorm lief en aanhankelijk, maar hij is ook een heel energieke en nieuwsgierige hond. Als je met hem op wandeling bent, is dit goed te merken : alles wat hij ziet, wil hij nader onderzoeken. Daarom heeft hij ook nood aan een baasje die hem voldoende beweging en uitdagingen kan bieden.

Een leuke, jonge, frisse en actieve lieverd dus, die op zoek is naar een goeie thuis waar ie naar hartelust kan ravotten en spelen, maar ook knuffelen en vooral veel tijd kan doorbrengen met een actief gezin.

Omdat Christo nog zo jong is, kan hij nog wel wat opvoeding gebruiken. Maar gezien z'n nieuwsgierige en intelligente aard, wordt gehoorzaamheidstraining met deze knapperd een leuke bezigheid die de band tussen hem en z'n baasje(s) alleen maar zal versterken!

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op 1 maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. Bovendien krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau zodat je de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed kan verder zetten!

Christo wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gecastreerd voor adoptie.

Breng Christo een bezoekje! Hij verblijft in

Dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.