Goed nieuws voor onze Rocky! Hij werd geadopteerd!
Het ga je goed knappe rakker, en hopelijk geven z'n nieuwe baasjes hier wat nieuws!
<3

Maak kennis met Pin Up Pup Rocky!
Hij is een knappe Duitse Herder reu van 3 jaar oud.

Rocky belandde in het asiel doordat z'n baasje terminaal ziek is, en niet meer voor hem kan zorgen.

In het begin was Rocky best van slag door de plotse verandering van z'n leefomstandigheden. Hij was vrij onzeker, en wist niet goed wie hij kon vertrouwen. Maar dankzij de vrijwilligers, en de vele wandelingen die Rocky met hen mag maken, is z'n vertrouwen ondertussen toch alweer gegroeid.

Rocky houdt van kauwbeentjes en piepende speeltjes. Zo speelt ie in het asiel ook graag met zijn eigen persoonlijke voetbal, tijdens de fotoshoot dus een onmisbaar accessoire.

Hier vind je een leuk filmpje van Rocky tijdens een speelsessie : https://www.youtube.com/watch?v=ZN-ekGhh-lA

Rocky is nog jong, en vanwege z'n leeftijd én de typische eigenschappen van z'n ras, is ie erg leergierig en slim. Hij kan dus nog veel leren zodat hij een trouwe gezinshond wordt die wil werken voor z'n baasje.

We denken dat Rocky beter niet bij andere huisdieren geplaatst wordt, een we verkiezen ook een gezin met al iets grotere kinderen.

Maar zijn jullie verantwoordelijke baasjes die beseffen wat de zorg voor een dier inhoudt? Heb je tijd en ruimte om Rocky een onbezorgd leven te bieden? Dan krijg je vast en zeker een hondstrouwe en loyale vriend in ruil!

Rocky wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gecastreerd voor adoptie.

Verder heb je bij adoptie van een Pin Up Pup recht op een maand gratis begeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers én je krijgt een starterspakketje cadeau met producten van www.paravet.eu om de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed verder te zetten!

Breng Rocky een bezoekje!
Hij verblijft in Dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.