HOERA VOOR MORKA & HAAR BAASJES!
Morka werd geadopteerd! <3

Maak kennis met Pin Up Pup Morka!

Morka is een schat van een rottweilerteefje van 8 jaar oud. Ze verblijft sinds november 2013 in het asiel nadat ze in Bellegem werd gevonden, maar haar eigenaar is nooit komen opdagen.

Met haar 8 jaar is Morka al ietsje ouder, maar ze geniet nog steeds met volle teugen van haar dagelijkse wandeling en van de aandacht die ze krijgt.
Als je stopt met haar te aaien duwt ze met haar hoofd onder je arm of gaat ze soms op haar rug liggen zodat ze kan genieten van "buikje wrijf". Dan begint ze ook grappig te knorren van genot. Ze is graag bij de mensen die ze goed kent en vertrouwt en heeft zonder moeite de harten van de vrijwilligers veroverd.

Morka luistert goed naar haar naam. Van zodra je haar roept, komt ze al kwispelend naar je toelopen en leunt ze tegen je aan voor een knuffel.

Morka kan eventueel geplaatst worden met andere honden maar het klikt niet met iedereen dus de matching is op voorhand erg belangrijk. Breng dus steeds je eigen hond mee naar het asiel voor kennismaking. Ze kan het bijvoorbeeld gemakkelijker vinden met kleine hondjes dan met de grote. Morka wordt in geen geval in een thuis met katten geplaatst.

Doordat Morka al wat ouder is, heeft ze ook nood aan voldoende rust. Daarom is het beter dat ze niet geplaatst wordt in een thuis met drukke kleine kinderen.

Ondanks haar leeftijd verdient deze superlieve schat zeker nog een laatste goeie thuis.

Bekijk ook dit mooie filmpje van Morka : https://www.youtube.com/watch?v=XzE5y1l5n7Q

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster. Je krijgt ook een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om de verzorging van je asielhond thuis meteen goed verder te zetten.

Breng Morka een bezoekje!
Ze verblijft in dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto: Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.