Pin Up Pup Shayla is een jonge Akita Inu teef van 4 jaar oud. Ze belandde in het asiel omdat haar eigenaars gingen verhuizen en Shayla niet mee konden nemen.

Tijdens de fotoshoot gedroeg Shayla zich voorbeeldig! Ze luistert ook goed naar haar naam. Telkens als de fotografe haar riep, hield Shayla haar kopje scheef, alsof ze wilde vragen : "Wat wil je dat ik voor je doe?"

In het asiel is Shayla altijd blij als ze iemand ziet of bezoek krijgt. Het liefst van al zou ze je vastpakken om je plat te knuffelen!

Als Shayla zo'n lieve hond is, waarom zit ze dan nog steeds in het asiel? Dat is een vraag die veel gesteld wordt.
Wel, ten eerste zijn Akita Inu's geen honden voor onervaren baasjes. Akita's zien er pluizig en schattig uit, maar het zijn zelfverzekerde, intelligente honden die trouw zijn aan hun baas, maar ook een sterk aanwezige jachtdrift hebben. Om die reden kan Shayla absoluut niet geplaatst worden met andere dieren zoals honden en katten. Shayla en andere dieren is als water en vuur. En deze dame wordt beter ook niet geplaatst in een gezin met kleine kinderen. Grotere kinderen die verantwoordelijk kunnen omgaan met een hond, en leiding kunnen geven zijn dan weer geen probleem.

Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de nood aan beweging van Akita's. Zij hebben véél meer nodig dan één wandeling per dag. Ze moeten kunnen rennen, spelen en werken voor hun baas. Ze vinden het leuk om deel uit te maken van de dagdagelijkse bezigheden, en om samen iets te kunnen ondernemen met hun baas.

We zoeken voor Shayla dus een thuis zonder andere huisdieren en zonder kleine kinderen. Maar wel actieve baasjes die over veel ruimte beschikken en Shayla ten volle willen betrekken in hun activiteiten. In dat geval krijg je er echt een trouwe en lieve huisgenoot bij!

Shayla wordt voor adoptie gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gesteriliseerd.

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers. Bovendien krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau waarmee je de verzorging van je asielhond thuis meteen goed kan verderzetten!

Breng Shayla een bezoekje!
Ze verblijft in dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Vestje + rok : Edith & Ella
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.