GOED NIEUWS!
Voor het eerst in haar hele leven zal Molly kerstmis dit jaar doorbrengen in een warm mandje, omringd door de liefde van haar baasjes, want deze oude meid werd net geadopteerd!
<3 A merry Christmas indeed! <3

Mag ik jullie voorstellen aan Pin Up Pup Molly?

Molly is een Jack Russel teefje van 9 jaar oud. En die 9 jaren heeft Molly doorgebracht in een donkere stal bij een kweker, waar ze al die jaren lang alleen maar goed was om pups groot te brengen.

Gelukkig heeft Molly nu eindelijk hoop op een betere toekomst!
Vaak zijn ex-kweekteefjes in het begin bang en wantrouwig, en boezemt de grote wereld met andere mensen en dieren hen angst in.
Dit is absoluut niet het geval bij Molly! Zij is een superleuk en enthousiast hondje!
Ze gaat ook dolgraag wandelen! Maar Molly moest in de kwekerij in een stal tussen de koeien leven, en op een dag werd ze door een koe geschopt waardoor één van haar achterpootjes gebroken is. Deze breuk is nooit verzorgd, waardoor er artrose rond de breuk ontstaan is en daardoor kan Molly, hoe graag ze het ook wil, geen lange wandelingen maken. Ze heeft hiervoor geen verdere operaties of specifieke verzorging nodig, maar haar nieuwe baasje moet er wel voor zorgen dat Molly haar pootje niet teveel belast.
Maar zo'n ramp is dat niet hoor, want nòg liever dan wandelen, zit Molly op je schoot om lang en uitgebreid te knuffelen!

Als Molly je een beetje kent dan loopt ze je overal achterna. Ze komt ook als je haar roept en kijkt graag mee naar wat je allemaal aan het doen bent.

Molly is een droomhondje voor mensen die misschien geen superactief leven leiden, maar die wel veel tijd kunnen doorbrengen met haar. Ze is de ideale metgezel om samen een boek te lezen, TV te kijken, in de tuin van het zonnetje te genieten en natuurlijk om uuuuurenlang geaaid te worden op het schootje.
Je merkt het al, Molly is een heel aanhankelijk hondje, en de aandacht die ze krijgt, deelt ze dan ook niet graag met andere soortgenoten. We zoeken voor Molly een thuis zonder andere honden.

Omdat Molly zolang in een stal heeft geleefd, moet ze het leven in huis nog wel aangeleerd worden, zo zal haar nieuwe baasje haar nog zindelijk moeten maken. Maar met de tips en raad die je van het asiel meekrijgt, en het enthousiasme van Molly, moet dat zeker snel in orde komen!

Molly wordt gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gesteriliseerd voor adoptie.

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers en bovendien krijg je een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om zo de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed verder te zetten!

Wie geeft Molly eindelijk het leven dat ze verdient? Op wie zijn of haar schoot mag ze de rest van haar leven vertoeven en genieten van de welverdiende aandacht die ze al die jaren heeft moeten missen?

Breng deze lieve meid een bezoekje!
Molly verblijft in dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Edith & Ella
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.