QUICKIE EN KENZIE ZIJN GEADOPTEERD!!!! <3

Deze 2 voorbeeldige leerlingen zijn Pin Up Pups Quickie (links) en Kenzie (rechts).

Deze 2 schatjes hebben hun hele leven als kweekmachine gediend in een broodfokkerij. Quickie als dekreutje, en Kenzie als kweekteefje.
Beiden zijn ze ongeveer 12 jaar oud. Toen ze te oud werden om pups voort te brengen, werden ze voor hun diensten bedankt en kon het asiel hen gelukkig weghalen uit de fokkerij.

Quickie (links) is dus een Jack Russel reutje van ongeveer 12 jaar oud. Toen hij pas in het asiel belandde, was hij danig onder de indruk en erg angstig. Wat wil je ook : nooit normaal menselijk contact gekend, en alleen maar uit je kleine hok gehaald worden als je een teefje moest dekken.
Die tijden zijn gelukkig voorbij, en dat beseft Quickie nu stilletjesaan ook. Beetje bij beetje bloeit hij open, en dag na dag zien we verandering in zijn karakter. Eens hij je kent en vertrouwt volgt hij je overal, en zijn schattig klein kwispelstaartje staat geen moment stil!
Quickie luistert ondertussen al flink naar zijn naam, en hij komt als je hem roept. Zoals je op de foto kan zien, deed hij tijdens de shoot ook zijn uiterste best om op zijn mooist te poseren! :)
Echt een zalig lief hondje dat heel wat liefde en vriendschap in zich heeft en niet kan wachten om samen met zijn nieuw baasje een mooie toekomst tegemoet te zien!

KENZIE IS REEDS GEADOPTEERD !

Kenzie (rechts) is een jack russelteefje van ongeveer 12 jaar oud.
Toen ze in het asiel terechtkwam, was haar gebit er verschrikkelijk erg aan toe. Kenzie werd onmiddellijk door de dierenarts onder handen genomen, en het was hoognodig want vlak na de ingreep voelde ze zich duidelijk al een stuk beter!
Kenzie is nog een beetje onzeker en terughoudender tegenover vreemden, maar door haar rustig te benaderen merk je dat ze nieuwsgierig wordt, en toch contact komt zoeken.
De medewerkers van het asiel en enkele vaste wandelaars hebben ondertussen het vertrouwen van Kenzie gewonnen, en dan zie je duidelijk dat ze verandert in een echte knuffelkont die erg lief om liefde komt vragen : dan staat ze rechtop en leunt ze met haar voorpoten tegen je been zodat je nog even over haar kopje kan wrijven.

Kenzie en Quickie hebben het leven in huis nooit gekend. In het asiel worden ze al volop gewoon gemaakt aan het wandelen aan de leiband, eten uit een kommetje, slapen in een mandje enzovoort, maar ook hun nieuwe baasje zal nog wat geduld moeten oefenen en hen bijvoorbeeld moeten leren zindelijk zijn.
Maar ik ben er absoluut zeker van dat deze twee lieverds voor wat vriendschap, een aaitje en misschien een snoepje hun uiterste best zullen doen!

Sowieso heb je gedurende de eerste maand na adoptie van een Pin Up Pup ook recht op gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers , en je krijgt een starterspakket met producten van www.paravet.eu cadeau om de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed verder te zetten!

Quickie en Kenzie worden gevaccineerd (parvo,carré,lepto en kennelhoest),ontwormd, gechipt, geregistreerd en gesteriliseerd/gecastreerd voor adoptie.

Kenzie en Quickie kunnen zowel samen als apart geadopteerd worden!
Wie gunt (één van) deze 2 gouden hartjes eindelijk een kans op een mooi leven?

Quickie en Kenzie verblijven in dierenasiel De Leiestreek
Avelgemstraat 186C
8550 Zwevegem

(T) 056/ 75 59 19
(F) 056/ 68 75 00

Open: ma-za van 14h-18h
Gesloten: donderdag, zon -en feestdagen

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Jurk : Be-Angeled
Pumps : Steve Madden EU
Juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.