Maak kennis met Pin Up Pup Fleur!

Deze mooie jonge Argentijnse Dog werd geboren in maart 2011. Met haar 3 lentes is ze dus letterlijk in de "fleur" van haar leven.

Maar Fleur heeft er geen vrolijk verleden opzitten. Het enige leven dat ze tot nu toe gekend heeft is dat van een kweekteefje in een broodfokkerij. Dat betekent dus niet spelen, niet ravotten, niet knuffelen, maar wel zwanger zijn en bevallen aan de lopende band om zo veel en zo snel mogelijk geld op te brengen.

Die tijd is nu gelukkig voorbij, want Fleur werd voor haar diensten bedankt met een ticketje naar het asiel en kan nu op zoek naar een ├ęchte thuis!

Fleur is een echte schat. Ondanks haar verleden is ze niet extreem angstig, maar lief en best sociaal, ook naar vreemde mensen toe. Met andere honden heeft Fleur het moeilijker, en dus wordt ze enkel geplaatst in een thuis zonder andere dieren.

Omdat Fleur geen enkele opvoeding heeft gekregen, en altijd in een stal geleefd heeft, zal haar nieuwe baasje wel tijd moeten steken in zindelijkheids- en andere training. Maar in het asiel merken ze dat Fleur flink haar best doet. Zo wandelt ze al goed mee aan de leiband.

Wie schenkt Fleur een hondenleven vol knuffels en wandelingen?

Maak een afspraak voor een bezoek (en indien er al een hond aanwezig is, dien je die mee te nemen zodat er een ontmoeting kan geregeld worden).

Bij adoptie van een Pin Up Pup heb je, indien je dat wenst, recht op een maand gratis gedragsbegeleiding van Lindsey en Geert De Bolster - Hondengedragstrainers . Bovendien ontvang je een starterspakket met producten van www.paravet.eu om de verzorging van je adoptiehond thuis meteen goed verder te zetten.

Dierenasiel Dierenvrienden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden
t : +32 (0)11 69 53 07
e : info@dierenasielsinttruiden.be

Openingsuren :
Maandag-zaterdag van 15u30 tot 18u00
of op afspraak
Zon- en feestdagen gesloten

Foto : Devi-Shri Vancoillie & Charlotte Wybouw
MUH : Nanou Dirix
Hemdje : Edith & Ella
Shortje en juwelen : Be-Angeled

Pin Up Pup
Red een asielhond. Maak een einde aan de gruwel van de broodfok.